Verkopen van landbouwgrond in West- en Oost-Vlaanderen

Het verkopen van landbouwgrond vereist een grondige voorbereiding en brengt veel aanvullende zaken met zich mee. Uiteraard is het allereerst belangrijk dat je van tevoren de beslissing om je grond te verkopen goed afweegt en dat je er zeker van bent dat je de landbouwgrond wil verkopen. Hetzelfde geldt als koper, voor je effectief de stap zet om landbouwgrond over te nemen.

Zodra je deze beslissing definitief hebt gemaakt, is het belangrijk om voor de verkoop van de landbouwgrond altijd de hulp in te schakelen van een expert in agrarisch vastgoed. Deze expert is in staat om je begeleiden en te adviseren in het traject dat voorafgaat aan het op de markt brengen van je landbouwgrond maar ook in de verkoopperiode van de landbouwgrond en de afwikkeling van de verkoop. Voor een vlekkeloze verkoopovereenkomst van je landbouwgrond moet je bij 't Boerenhuys zijn.

Landbouwgrond overnemen of verkopen? Reken op ons netwerk

Ben je in het bezit van landbouwgrond in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen en heb je besloten dat je deze grond wil verkopen? Bij ’t Boerenhuys zijn wij je hierbij graag van dienst. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met de verkoop van verschillende typen landbouwgronden en wij beschikken derhalve over een breed netwerk met potentiële kopers. Wij zullen je landbouwgrond dan ook onder de aandacht brengen van deze groep potentiële kopers. Bij ons ben je aan het juiste adres om landbouwgrond te te verkopen, je weiland te verkopen of zelfs de openbare verkoop van landbouwgrond te regelen.

Naast advies en begeleiding bij de verkoop van je landbouwgrond, kan je ook in het hierin voorafgaande traject gebruik maken van onze diensten. Je kan namelijk ook de waardebepaling van je landbouwgrond door onze taxateurs laten verrichten, hetgeen een noodzakelijke stap is voordat je de landbouwgrond op de markt kan brengen. Daarnaast zijn onze adviseurs in staat om je op de hoogte te brengen van eventuele regelingen of financiële bijkomstigheden, die van toepassing kunnen zijn in je situatie. Ook voor de volledige taxatie van een agrarisch vastgoed met grond kan je bijvoorbeeld bij ons terecht.

Wil je in de andere richting landbouwgrond overnemen, ook dan kan ons netwerk een troef zijn. Wij hebben namelijk een discrete portefeuille met panden en landbouwgronden, waar je nieuwe pareltjes kan ontdekken.

Discrete verkoopmogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat uw te verkopen landbouwgrond zo aantrekkelijk mogelijk in de markt wordt geplaatst voor potentiële kopers. Wij weten als geen ander welke aandachtspunten door kopers worden gehanteerd wanneer zij op zoek zijn naar aan te kopen landbouwgrond. Door hierop in te spelen, vergroten wij de kans op een succesvolle verkoop van uw landbouwgrond aanzienlijk. Indien gewenst, is het mogelijk om je landbouwgrond discreet te verkopen en dus niet op onze site te laten plaatsen. Door ons grote netwerk met kopers, zijn wij ook in staat om discreet een geschikte koper voor je landbouwgrond te vinden.

Ben je benieuwd wat ‘t Boerenhuys voor jou zou kunnen betekenen inzake het verkopen van je landbouwgrond? Of misschien twijfel je nog om je landbouwgrond in Oost- of West-Vlaanderen al dan niet wil verkopen en wil je weten wat er allemaal bij komt kijken? Voor de antwoorden op je vragen, kan je steeds contact opnemen met de experts van 't Boerenhuys.