Vakantiehoeve verkopen of kopen

Hoeve verkopen? Reken op onze expertise

Ben je in het bezit van een prachtige vakantiehoeve en denk je eraan om die te verkopen? Of heb je je oog laten vallen op een hoeve die je graag wil aankopen? Raadpleeg dan eerst een ervaren taxateur om de waarde te bepalen van de vakantiehoeve.

Met een juiste waardebepaling vind je namelijk sneller de juiste koper. Een schatting door ’t Boerenhuys kan inzichten bieden in de waarde van je eigendom en is dus zeker aangeraden. Daarnaast hebben wij door onze expertise een uitstekende kennis van de markt. Ook als potentiële koper kunnen wij u dus helpen.

Vakantiehoeve laten schatten

Als je een idee hebt van de waarde van de vakantiehoeve, kan je een correcte verkoopprijs opstellen. Zo is er minder risico om potentiële kopers af te schrikken door een te hoge prijs. De schatters van ’t Boerenhuys bepalen de exacte waarde van je vakantiehoeve waardoor misverstanden vermeden worden.

Ben je niet van plan om je vakantiehoeve te verkopen, maar ben je enkel nieuwsgierig naar de waarde van je eigendom? De taxateurs van ’t Boerenhuys gebruiken hun kennis en ervaring om een juiste schatting uit te voeren. Wens je een taxatierapport om door te geven aan je verzekering, ook hiervoor kan je de expertise van ’t Boerenhuys inzetten. Door onze jarenlange ervaring is een correcte waardebepaling van je vakantiehoeve gegarandeerd.

Bovendien kan je niet alleen voor grote vakantiehoeves op 't Boerenhuys rekenen. Ook voor het verkopen van een kleinere hoeve of het laten schatten van een hoevetje kan je steeds bij ons terecht. Landgoed verkopen? Landerijen verkopen? Steeds kan je bij ons aankloppen.

Neem contact op met ’t Boerenhuys

Wil je je vakantiehoeve laten schatten door ’t Boerenhuys, dan kan je ons altijd contacteren. Wij garanderen een correcte schatting van je hoeve, op een professionele manier. Al onze gecertificeerde taxateurs zijn op de hoogte van de nieuwigheden en veranderingen in de vastgoedsector. Voor de aankoop of verkoop van hoevetjes, boerderijen of grotere (vakantie)hoeves kan je dus steeds op onze correcte waardebepalingen rekenen. Heb je daarnaast ook een waardebepaling voor je (landbouw)grond nodig? Ook daarvoor staan we graag in.

Steeds het nieuwste aanbod in uw mailbox?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF


BEKIJK HET AANBOD

BEKIJK HET AANBOD

Neem een kijkje in ons aanbod panden en kijk zeker ook eens wat we al verkochten.

Meer info