Nieuwsbrief november 2021: aanwezig op Agribex en reminder voor forfaitaire aangifte


'T BOERENHUYS AANWEZIG OP AGRIBEX

Van 8 tot 12 december 2021 kan je in Brussels Expo terecht voor Agribex, de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België. Een ideale gelegenheid om collega’s uit de landbouwsector te ontmoeten en uiteraard tekent ook ’t Boerenhuys present.
Bent u actief in de sector en heeft u interesse in onze expertise bij de aankoop en verkoop van landelijk vastgoed of landbouwgronden? Kom dan zeker even langs bij standnummer 4210 in hal 4. Wij overlopen graag de verschillende mogelijkheden.

Vergeet de forfaitaire aangifte niet

Als u uw forfaitaire aangifte nog niet heeft ingediend, begint de tijd stilaan te dringen. De aangifte voor de inkomstenbelasting voor landbouwers, op basis van het landbouwforfait, moet namelijk ten laatste ingediend worden op vrijdag 10 december. Dit zowel voor een aangifte op papier als een aangifte via Tax-on-web.
 
Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een forfaitaire aangifte of heeft u andere specifieke vragen over deze materie? Dan kan u uiteraard steeds een beroep doen op de experts van ’t Boerenhuys.